Ask Question
16 December, 14:10

Nick purchased a box of 425 thumbtacks. The box contained green thumbstacks and yellow thumbstacks. The number of green thumbstacks to the number of yellow thumbstacks was in the ratio of 7:10. How many yellow thumbstacks were in this box?

+1
Answers (1)
  1. 16 December, 14:43
    0
    250 yellow thumbtacks

    Step-by-step explanation:

    7:10 ratio (17 thumbtacks)

    425 / 17 = 25

    7 x 25 = 175 green

    10 x 25 = 250 yellow
Know the Answer?