Ask Question
8 November, 20:30

You make a salary of $700 dollars per week. you have an insurance deduction of $65 per week as 12% withheld for taxes after your deduction. you have 3 weeks of unpaid leave per year. how much do you make after insturance and taxes in a year?

+3
Answers (1)
  1. 8 November, 21:28
    0
    700-65 = 635 for deduction insurance

    635*12% = 76.2 pay for taxes per week

    real salary per week = 635-76.2 = $558.8

    A year has 52 weeks, but you have 3 weeks of unpaid so you have 49 week paying and 3 weeks no.

    700*3 = 2100 for 3 weeks unpaid

    558.8*49 = $27381.2 the total earned the rest of the year

    Total in a year = 27381.2+2100 = $29481.2
Know the Answer?