Ask Question
30 January, 17:04

Rachel and 5 friends were going to the movies. Each ticket cost $8 and they bought 4 popcorns at $6.25 a piece and then each person bought their own soda at $2.75 each. How much money did they spend total for their trip to the movies

+1
Answers (1)
  1. 30 January, 18:48
    0
    6 persons * $8 = $48

    4 popcorns * $6.25 = $25

    6 persons * $2.75 = $16.5 (drinks)

    $48+$25+$16.5 = $89.50 total
Know the Answer?