Ask Question
11 December, 07:33

Emily is 68 years old. Colin is 17 years older than Emily. Dan is 16 years younger than Emily. What is the total of their combined ages?

+2
Answers (1)
  1. 11 December, 08:36
    0
    205 years

    Step-by-step explanation:

    E=68 years

    C=E+17=68+17=85 years

    D=E-16=68-16=52 years

    Total=E+C+D=68+85+52=205 years
Know the Answer?