Ask Question
31 March, 18:03

Miguel is selling tickets to a barbecue. Adult tickets cost $7.00 and children's tickets cost $5.00. He sells six more children's tickets than adult tickets. The total amount of money he collects is $234.00. How many adult tickets and how many children's tickets did he sell?

+1
Answers (1)
  1. 31 March, 18:22
    0
    17 adult tickets

    23 children's tickets

    Step-by-step explanation:

    Adult tickets 17x7=119

    Child tickets 23x5=115 23 is 6 more than 17.

    119+115=234
Know the Answer?