Ask Question
11 December, 01:13

a gym employee is paid monthly after working for three months he had earned 4500 to determine how much mony he will make over a 6th month period if he continues at the same rate how much will he haved earned after working 5 months

+3
Answers (1)
  1. 11 December, 01:59
    0
    3months = 4500

    1 month = 4500/3=1500

    6months=1500x6=9000

    5 months=1500x5=7500
Know the Answer?